Project portfolio

Project Pow is als marketingbureau zeer actief en altijd in beweging, continue bezig met projecten. Sommige projecten zijn binnen een bepaalde periode afgerond, andere hebben een lange termijn oriëntatie. Daarnaast zijn er activiteiten die in opdracht worden uitgevoerd, maar er zijn ook veel projecten die op eigen initiatief en in eigen beheer worden uitgevoerd.

EXTERNE PROJECTEN

logo ton van diepen

www.tonvandiepen.nl
Project Pow verzorgt de totale marketing en communicatie voor Ton van Diepen (pianist, dirigent en arrangeur). Van website beheer en social media tot het opzetten en uitvoeren van promotiecampagnes ten behoeve van concerten en optredens.

 

 

 

 

 

 

 

afbeelding project pow referentie

A Spoonful Of Sugar: een heerlijke patisserie website

 

 

www.aspoonfulofsugar.nl
Project voor het opzetten van de basis voor een heerlijke website waarvan het water je in de mond loopt!

 

 

 

 

 

KaraokeConcurrent

KaraokeConcurrent: verhuur van karaoke apparatuur

www.karaokeconcurrent.nl
Project voor het verbeteren van de teksten, design en gebruiksgemak van de gehele website met als doel het verhogen van de conversie en optimalisatie van SEO.

Sandra heeft me geholpen met een frisse blik naar mijn site te kijken. De uitstraling van Karaokeconcurrent heeft nog steeds dat uitbundige, maar de informatie en onze sterke punten komen nu goed naar voren. ” Marcel (KaraokeConcurrent)

 

 

 

 

 

 

Bond van Zangkoren

Bond van Zangkoren

 

www.korenbond-nh.nl
Realisatie van geheel nieuwe website, met een frissere uitstraling, die door de Bond zelf gemakkelijk onderhouden kan worden.

 

 

 

 

 

De PianoSchool

De PianoSchool

 

www.depianoschool.nl
Ontwikkeling van de complete nieuwe website (design, navigatie, schrijven van teksten) met als doel het aantrekken van nieuwe leerlingen in Barendrecht.

 

 

 

 

 

 

EIGEN PROJECTEN